top of page

Licht- en geluidsverhuur

Gegarandeerde kwaliteit

Welkom bij GSL Productions, dé specialist in licht- en geluidsverhuur voor een breed scala aan evenementen. Of je nu een concert, festival, fuif, conferentie, theatervoorstelling, bruiloft, bedrijfspresentatie of ander speciaal evenement organiseert, wij staan klaar om jouw licht- en geluidsbehoeften te vervullen met professionele apparatuur en expertise.

Lichtverhuur

GSL Productions biedt een uitgebreid assortiment aan verlichtingsapparatuur en -systemen, zodat je de perfecte sfeer kunt creëren. Laat je inspireren door onze opvallende lichteffecten, waaronder moving heads, kleurrijke LED-verlichting, stroboscopen, rookmachines en blinders. Deze effecten brengen jouw evenement tot leven en zorgen voor een visueel spectaculaire ervaring. Daarnaast bieden we podiumverlichting speciaal ontworpen voor artiesten, evenals architecturale verlichting om gebouwen en locaties te accentueren. Voor een extra vleugje sfeer kunnen we ook zorgen voor decoratieve verlichting die jouw evenement een unieke uitstraling geeft.

Geluidsverhuur

Bij GSL Productions begrijpen we het belang van hoogwaardig geluid voor jouw evenement. Met ons assortiment aan geluidsinstallaties, luidsprekers, mengpanelen, versterkers en microfoons kunnen we het geluid op maat afstemmen op de locatie en het publiek. We bieden ook monitorsystemen aan zodat artiesten en sprekers zichzelf duidelijk kunnen horen tijdens optredens of presentaties. Met draadloze microfoons en zenders bieden we mobiliteit en vrijheid voor sprekers en artiesten. Onze ervaren geluidstechnici zorgen voor een vlekkeloze installatie en bediening van de apparatuur. 

Jouw succes is onze prioriteit!

Bij GSL Productions gaat het niet alleen om het leveren van apparatuur; we bieden ook advies en ondersteuning om ervoor te zorgen dat jouw evenement voldoet aan al jouw wensen en eisen. Ons deskundige team staat klaar om je te helpen bij het plannen en ontwerpen van de licht- en geluidsopstelling, het selecteren van de juiste apparatuur en het bieden van algemeen technisch advies. 

bottom of page